Antiglamour – Carice van Houten & Halina Reijn

Laatst liep ik in de bieb te snuffelen en toen zag ik ineens het boek van Carice van Houten en Halina Reijn. Ik had de hartsvriendinnen bij DWDD over dit boek zien praten en het leek me niet echt wat voor mij. Maar toen ik het even doorbladerde leek het me toch wel leuk: zoiets als een tijdschrift maar dan in boekvorm. Ik besloot het voor de grap te lenen.

2015-10-18 16.15.15

Thuisgekomen zag ik dat er koffievlekken op de zijkant zaten. Daar keek ik niet zo van op; dat is wel vaker zo bij bibliotheekboeken. Toen ik nog beter keek bleek dat het zo hoorde… de vlekken zijn erop gedrukt. Wel grappig. Ook de binnenkant ziet er op sommige pagina’s wat smoezelig uit. Antiglamour dus!

In dit boek vertellen Carice en Halina over hun leven en alles wat ze bezighoudt: mannen en kleding, maar ook serieuzere zaken zoals hun jeugd en hun angsten.

2015-10-18 16.18.59    2015-10-18 16.20.46

Ze verklappen hun favoriete plekjes in Amsterdam en hun favoriete merken kleding en make-up. Dat laatste interesseert mij niet, dus die stukken heb ik overgeslagen…

2015-10-18 16.15.43   2015-10-18 16.15.57

…maar voor de rest heb ik alles gelezen en bekeken. Die dames kunnen best heel leuk schrijven!

2015-10-18 16.19.33   2015-10-18 16.17.34

Antiglamour is een gezellig boek om af en toe een stukje in te lezen of plaatjes te kijken. Ik zou het niet kopen, maar vind het wel leuk dat je in de bibliotheek naast een heleboel literatuur ook tijdschriften en dit soort boeken kunt lenen.

2 gedachtes over “Antiglamour – Carice van Houten & Halina Reijn

  1. Het hoeft inderdaad niet altijd literatuur te zijn. Ik vind Carice trouwens een heel goede & internationale actrice!

    Like

  2. Ik vond het een heel leuk boek ;) Las het lekker in bad :)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.