Verslingerd – Lisette Jonkman

Na het superleuke boek Verkikkerd besloot ik het vervolg Verslingerd nog even te bewaren. Vorige week had ik een paar dagen vrij en voelde ik me een beetje ziek, dus ik besloot mijzelf op te vrolijken met het vervolg van Lucy’s leven tussen de Enschedese nerds. Inmiddels is ze een beautyblog begonnen en is het nog steeds dik aan met haar knappe nerd Olivier, die door iedereen Kikker wordt genoemd. Maar Lucy’s leven lijkt wel een soap…

Kikker pakt zijn muziekcarrière weer op door te gaan samenwerken met de beroemde zangeres Laura. Hij brengt wel heel veel tijd met haar door. Ondanks dat hij zijn liefde voor Lucy duidelijk laat blijken, lukt het haar niet om haar jaloezie te verbergen. De huisgenoten van Kikker en Lucy hebben ook zo hun nukken. Hermelien en Paladin (dit zijn ook bijnamen) krijgen verkering. Maar de tweeling, de grootste nerds van de campus, hebben allebei ook een oogje op Hermelien. Chewy herstelt van kanker en krijgt een vriendinnetje, maar hij wordt weer ziek. En ook buiten het studentenhuis gebeurt er van alles dat Lucy’s aandacht vraagt. Voor haar visagie-cursus reist ze elke twee weken naar Amsterdam. Haar beste vriendin Abby heeft relatieproblemen. Het zusje van Lucy is enorm aan het puberen en de sfeer bij hun ouders in huis is daarom niet zo best.

Ondertussen moet Lucy ook gewoon college volgen en studeren en niet te vergeten bloggen. Ze krijgt steeds meer pakketjes toegestuurd met make-up om te bespreken op haar blog. Hoe houdt ze het allemaal vol? Al deze dingen maken er wel een smeuïg verhaal van.

Verslingerd_large

De boeken van Lisette Jonkman zijn net als een soap ontzettend verslavend. Ik kan gewoon niet stoppen met lezen. Ik heb ook ontzettend hard gelachen om alle grappen. Natuurlijk blijven Lucy en Olivier (zo noemt ze hem voortaan) een bijzonder koppel. Ik stel dan ook voor dat Lisette Jonkman een vervolg schrijft waarin ze met elkaar gaan trouwen :-)

cropped-logo_ikleesnederlands_a_v2

Een gedachte over “Verslingerd – Lisette Jonkman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.