Winnaar van mijn verjaardagscadeau

Vorige week voelde ik mij echt een beetje jarig, omdat mijn blog precies één jaar bestond. Bedankt voor alle felicitaties! Ik hoop dat er nog veel blogverjaardagen mogen volgen. Het was een mooi cadeau om te zien er halverwege deze maand alweer meer bezoekers waren geweest dan in de maanden ervoor. Wat leuk dat jullie mij weten te vinden :) Hopelijk vinden jullie het zo leuk dat je weer terugkomt.

Bij een blogfeestje hoort een winactie. Diverse boekenwurmen, bekenden en onbekenden, lieten mij weten welk boek ze zouden willen winnen. Door te loten kwam Sarah van Literasa als winnaar naar voren. Zij koos voor het prachtige boek Het leek stiller dan het was van Eva Kelder.

Het is toch mooi dat we via internet leeservaringen kunnen uitwisselen: fysiek wonen we ver uit elkaar (van Leeuwarden tot België…) maar jullie voelen inmiddels als goede bekenden. Proost op ons boekbloggers, dat we nog maar veel boeken mogen lezen!

matilda

5 gedachtes over “Winnaar van mijn verjaardagscadeau

 1. Gefeliciteerd Sarah Literasa, je hebt een heel mooi boek gewonnen! Ben benieuwd naar het verslag!

  Like

 2. Dank je wel, ben er superblij mee :-) M’n weekend kan niet meer stuk!

  Like

 3. Oh ja, ik vind het trouwens heel leuk dat je Matilda in je bericht zet. Ben dol op Roald Dahl!

  Like

  • Wat leuk om iemand zo blij te maken, daar doe ik het voor :) Het plaatje van Matilda vond ik zo schattig dat ik haar hier weer bij heb gezet. Volgens mij kwam het van de site van Paulien, die elke vrijdag een boekplaatje post.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.